spot_img
27.8 C
București
marți, iulie 23, 2024
AcasăUncategorizedTrădări la nivel înalt in PNL Suceava pentru înfrângerea Baronului Flutur

Trădări la nivel înalt in PNL Suceava pentru înfrângerea Baronului Flutur

-

Prim-vicepreședintele PNL Suceava, deputatul Ioan Balan, a declarat, miercuri, după o ședință lărgită a organizației PNL Suceava, că pierderea alegerilor în municipiul Suceava și la președinția Consiliului Județean Suceava pare să fie și rezultatul unor trădări din partea unor membri importanți din organizația liberală, transmite Monitorul de Suceava.

- Reclama -

Balan a spus că, miercuri, la Gura Humorului s-a desfășurat o întâlnire de partid la care au participat primari, parlamentari, în care s-a încercat să fie făcută, la cald, o analiză a scorului PNL Suceava care a condus la pierderea președinției Consiliului Județean Suceava și a municipiului Suceava.

- Advertisement -

În cadrul întâlnirii, președintele Gheorghe Flutur, după o campanie electorală asiduă, și-a arătat consternarea că deși a obținut 117.000 de voturi, fiind pe locul 4 la nivel național, a pierdut președinția Consiliului Județean.

„Din discuțiile purtate, una dintre cauze a fost că la nivel de municipii, cum ar fi Rădăuți, dar în mod special Suceava, oameni importanți din PNL au vândut ca la piață susținerea candidaților noștri”, a declarat Ioan Balan.

- Advertisement -

El a spus că discuțiile s-au axat în mod special pe situația din Suceava, urmând  ca la Rădăuți să se discute situația politică locală.

În cuvântul său, vicepreședintele PNL Suceava, fostul ministru Daniel Cadariu, l-a identificat pe Ion Lungu ca fiind principalul trădător și a cerut excluderea lui din partid.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img