spot_img
28.1 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăDezvaluiriTovarășul Sache, traficul de copii, fiul din biroul premierului Sorin Grindeanu și...

Tovarășul Sache, traficul de copii, fiul din biroul premierului Sorin Grindeanu și seful Comisiei SRI

-

Dănuț Sebastian Neculaescu, fiul șefului organizației de pensionari PSD Dâmbovița, Sache Neculaescu, un fost activist comunist acuzat că a fost împlicat în traficul de copii în 1991, a fost numit în funcția de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului Sorin Grindeanu.

- Reclama -

Anterior acesta fusese numit secretar de stat la MAE de fostul premier Dacian Cioloș.

Neculaescu junior a fost anterior director general pe afaceri strategice în cadrul Ministerului Afacerilor Externe. Și soția acestuia lucrează în MAE.

Neculaescu senior a semnat mai multe cărți cu șeful PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.

Neculaescu senior a apărut pe lista celor care au girat lucrări scrise în penitenciare. El  a coordonat lucrarea ”Căile de atac în procesul civil- Privire comparativă între codul de procedură civilă de la 1865 și codul de procedură civilă intrat în vigoare la 15.02.2013”. Autorul lucrării apărute la Editura Bibliotheca este nimeni altul decât fostul președinte al Tribunalului Dâmbovița, Ion Miloșoiu, condamnat pentru trafic de influența, a scris presa locală.

La Universitatea Valahia din Targoviste, juristul Virgil Paun, presedintele Fundatiei „Redarea istoriei”, intr-o scrisoare adresata ministrului educației Mircea Miclea în 2006, bazata pe declaratiile unui martor la un proces de coruptie universitara de la Judecatoria Sector 1, arata: ” Avocatul Sache Neculaescu, consilier local PSD, arestat in anul 1991 pentru implicarea in traficul si vanzarea de copii, fost mare activist pana in 1989 (ii pedepsea pe cei care nu participau la programele ideologice ale lui Ceausescu), a fost gratificat de PSD, in anul 2001, cu functia de decan al Facultatii de Drept. (…) La Tribunalul Dambovita, a negustorit dreptatea, in complicitate cu anumiti magistrati corupti, pe care i-a inscris la doctorate (cazul prim-procurorului Parchetului Dambovita, Mihai Adrian, care si preda studentilor de la UVT – fiind protejatul deputatului PSD Ion Stan, ambii fiind acuzati, cu probe, ca au musamalizat, cu NUP si SUP, prin trafic de influenta, un dosar cu 214 note false, la Facultatea de Stiinte Economice, puse in cataloagele masluite de lectorul Florin Popescu, ajuns deputat PNL in 2004 si conferentiar, la UVT – n.r.). Unor magistrati avocatul-decan Sache Neculaescu le-a oferit posturi didactice la facultatea sa. (…) Patrunzand in birourile unor judecatori, decanul Neculaescu i-a amenintat pe acestia ca daca nu-i dau solutii favorabile va prezenta hotararile lor ministului PSD al Justitiei. Plagiind si compiland, si-a capatat doctoratul in iepoca de aur; si-a construit o falsa opera stiintifica, marcata de furt intelctual, agramatisme etc.”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...