spot_img
19.7 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasăSpecialToni Greblă: Nu mai doresc să deţin nicio funcţie publică

Toni Greblă: Nu mai doresc să deţin nicio funcţie publică

-

Fostul judecător al Curţii Constituţionale (CC), Toni Greblă, a declarat, joi, că nu mai doreşte să mai deţină vreo funcţie publică, subliniind, încă o dată, că nu se consideră vinovat de faptele de care îl acuză procurorii, transmite Mediafax.

- Reclama -

Declaraţiile au fost făcute de Toni Greblă, la instanţa supremă, după ce judecătorii au analizat contestaţia Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) împotriva faptului că s-a dispus ca fostul judecător constituţional să fie cercetat în libertate, nu în arest la domiciliu.

La sfârşitul şedinţei de judecată fostul judecător la Curtea Constituţională a spus că dă declaraţii în calitate de persoană privată, care nu mai deţine nicio funcţie şi care nici nu îşi mai doreşte să deţină vreodată vreo funcţie publică.

„Astăzi s-a judecat contestaţia formulată de DNA. Nu a apărut niciun element nou în dosar. Este o chestiune de apreciere faţă de ceea ce există deja până acum. Desigur, poziţia mea este că nu am comis niciuna din faptele care mi se impută”, a declarat Greblă.

Fostul judecător a mai adăugat că are încredere că magistraţii vor lua „o soluţie temeinică şi legală, iar în cursul zilei de astăzi (joi – n.r.) contestaţia DNA va primi o soluţie din partea judecătorilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img