spot_img
2 C
București
luni, decembrie 5, 2022
AcasăAnalizeTomac: Putin de astăzi este Hitler de ieri

Tomac: Putin de astăzi este Hitler de ieri

-

De la președintele rus Vladimir Putin ne putem aștepta la orice în această perioadă, a declarat eurodeputatul Eugen Tomac, liderul PMP, vineri, la Știrile B1 TV, acolo unde l-a comparat pe actualul șef al statului rus cu dictatorul Germaniei Naziste, Adolf Hitler, și a evocat începutul celui de-Al Doilea Război Mondial.

- Reclama -

„De la Putin ne putem aștepta la orice în această perioadă, pentru că Putin de astăzi este Hitler de ieri. Așa, din nefericire, în secolul trecut a început cea de-a doua mare conflagrație, anexând teritorii pe principiul `mă învecinez cu cine doresc eu`. Ceea ce face Rusia astăzi reprezintă o sfidare a dreptului internațional fără precedent după cel de-Al Doilea Război Mondial și evident că discursul din ultimele săptămâni al lui Putin, cu avertismentele nucleare, a pus în gardă întreaga comunitate internațională”, a declarat liderul PMP.

„Știe toată lumea că Rusia deține această armă (arma nucleară, n.r.) și evident că pentru toți această linie roșie nu poate fi călcată, însă de la Putin ne putem aștepta la orice, tocmai de aceea întreaga comunitate internațională este în alertă maximă”, a mai spus Eugen Tomac.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img