spot_img
0.5 C
București
vineri, ianuarie 27, 2023
AcasăAnalizeTomac: Parlamentul European a votat cu majoritate largă de voturi pentru înfiinţarea...

Tomac: Parlamentul European a votat cu majoritate largă de voturi pentru înfiinţarea unui Tribunal special pentru crima de agresiune a Rusiei împotriva Ucrainei

-

Europarlamentarul PMP Eugen Tomac scrie joi pe Facebook că Parlamentul European a votat cu majoritate largă de voturi pentru înfiinţarea unui Tribunal special pentru crima de agresiune a Rusiei împotriva Ucrainei iar ”Rusia trebuie să înţeleagă că nu există nici justificare pentru omor”.

- Reclama -

”Putin trebuie să răspundă pentru fiecare viaţă distrusă şi fiecare destin frânt. El nu are dreptul la nicio zi de linişte şi libertate. Iar dacă astăzi nu avem instrumentele necesare pentru a-l trage la răspundere, trebuie să le creăm. Prin urmare, Parlamentul European a votat astăzi cu majoritate largă de voturi pentru înfiinţarea unui Tribunal special pentru crima de agresiune a Rusiei împotriva Ucrainei”, a scris Tomac pe Facebook. 

Europarlamentarul arată că ”Putin este un criminal, la fel cum sunt si acoliţii săi, iar Europa nu are voie să tolereze criminali în libertate, cu atât mai puţin la cârma statelor”. 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img