spot_img
9.1 C
București
luni, aprilie 22, 2024
AcasăAnalizeTomac după demisia lui Cîțu de la șefia PNL: Important este să...

Tomac după demisia lui Cîțu de la șefia PNL: Important este să înceapă să aibă curajul să ia decizii, asta aşteaptă ţara de la Guvern. Există o majoritate stabilă, care pare incapabilă să adopte decizii importante într-un moment atât de dificil

-

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară Eugen Tomac s-a referit la criza din Partidul Naţional Liberal, după ce liderul Florin Cîţu şi-a dat demisia, afirmând că “s-au învăţat de la noi”, în contextul tensiunilor care au existat recent în PMP. El crede că frământările în PNL erau mai vechi, dar a menţionat că este important ca liberalii să aibă curajul să ia decizii pentru că asta aşteaptă ţara de la Guvern.

„Legat de criza din PNL, cred că s-au învăţat de la noi. (…) Acolo lucrurile sunt clare. Domnul Cîţu şi-a dat demisia după ce partidul i-a cerut-o. La noi lucrurile au intrat într-o zonă de comedie. Am avut şi congres, am stabilit care ne sunt priorităţile şi avem, din păcate, un fost lider, care nu acceptă realitatea. Asta este viaţa, învăţăm din toate. În schimb, Cîţu şi-a prezentat astăzi demisia. Evident, că acolo aceste frământări erau mai vechi, îi priveşte pe ei”, a afirmat preşedintele PMP. El a precizat că este important ca liberalii să aibă curajul să ia decizii în Guvern.  

- Advertisement -

„Important este să înceapă să aibă curajul să ia decizii, asta aşteaptă ţara de la Guvern. Există o majoritate stabilă, care pare incapabilă să adopte decizii importante într-un moment atât de dificil, cu atâtea crize suprapuse: criza de sănătate, criza din energie, criza produselor alimentare, criza refugiaţilor. Toate aceste probleme necesită răspunsuri rapide. Noi vom urmări ca partid de opoziţie şi vom sancţiona toate aceste lucruri care nu funcţionează cum trebuie”, a explicat Eugen Tomac.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img