spot_img
21 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăAnalizeTomac: Cifre umflate

Tomac: Cifre umflate

-

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, îl acuză pe ministrul Afacerilor Europene, Rovana Plumb, că a prezentat cifre „umflate” la dezbaterile pentru bugetul de stat pentru anul 2019. Liderul PMP a adăugat că ministrul ar trebui să aibă „obrazul foarte gros” să spună că se luptă cu abandonul şcolar.

- Reclama -

„Guvernul mediocrităţilor. Dezbaterile din ultimele zile pe marginea Legii Bugetului de Stat au fost prilej de a ne convinge, deşi nu mai era nevoie, că România este condusă astăzi de o mână de oameni incompetenţi, mincinoşi şi rău-intenţionaţi. La discuţia pe buget din Comisiile reunite pentru Afaceri Europene ale Parlamentului, doamna ministru Rovana Plumb a debitat numai prostii. A prezentat cifre umflate, a reluat cu fală aceleaşi promisiuni deşarte pe care le învârte de doi ani fără pic de ruşine. Pe scurt, a minţit din nou.(…) Ăsta este Guvernul ţării astăzi. România se sufocă pe zi ce trece, atât timp cât la Palatul Victoria se vor afla aceste mediocrităţi”, a scris Tomac, pe Facebook.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...