spot_img
9.5 C
București
sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăAnalizeToader către Kovesi: Discursul dumneavoastră poate fi seducător, convingător, dacă îl faceţi...

Toader către Kovesi: Discursul dumneavoastră poate fi seducător, convingător, dacă îl faceţi în faţa celor care nu se pricep deloc

-

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, marţi la CSM, după ce procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, şi-a prezentat punctul de vedere, că . raportul acesteia „poate fi seducător, convingător”, dacă îl face în faţa celor care nu se pricep deloc şi că pe el nu îl poate convinge. El a mai spus că speră că adevărul va ieşi la suprafaţă, pentru că societatea are nevoie să ştie adevărul ca să ştie ce măsuri să ia.

„Discursul dumneavoastră poate fi seducător, convingător, dacă îl faceţi în faţa celor care nu se pricep deloc. Categoric nu mă convingeţi. Aţi vorbim despre măreţele realizări în privinţa indisponibilizării”, a spus Toader, după ce Kovesi a răspuns, punctual, la toate cele 20 de acuzaţii din raportul ministrului Justiţiei în baza căruia propune revocarea ei din funcţie.

- Advertisement -

„Am început spunând că dezbaterea de astăzi să fie un moment al adevărului şi sper că adevărul va ieşi la suprafaţă, că societatea are nevoie să ştie adevărul ca să ştie ce măsuri să ia. Spuneaţi că nu aveaţi de unde să anticipaţi ce va spune CCR, perfect adevărat. Dar nu puteaţi spune că nu ştiaţi că procurorul nu se poate substitui instanţei de contencios administrativ. Cu privire la neprezentarea la comisie, nu vă supăraţi, dar aţi denaturat un pic. Curtea spune că nu aţi răspuns concret la toate întrebările”, a afirmat Toader.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img