spot_img
14.7 C
București
miercuri, mai 25, 2022
AcasăSpecialTitu Bojin, seful PSD Timis, trimitea cadouri de Paste parlamentarilor PDL

Titu Bojin, seful PSD Timis, trimitea cadouri de Paste parlamentarilor PDL

-

Pe cand era sef la PSD Timis, dar si sef la Apele Romane Timis in guvernarea Boc, Titu Bojin, actualul sef al CJ Timis, saltat azi de procurori, trimitea cadouri de Paste pedelistilor. Presa locala a informat in aprilie 2011 ca Bojin a a trimis mai multe plocoane la Bucureşti cu o maşină a instituţiei, a dezvăluit Adevărul de Seară Timişoara.

Conform acestei surse, pachetele de Paşte trimise de singurul pesedist din Timiş rămas pe o funcţie de conducere în guvernarea Boc au ajuns la parlamentari ai PD-L din Bucureşti. Jurnaliştii au urmărit un microbuz cu numărul de înmatriculare TM 57 APE care, dimineaţa la ora 4, a intrat în curtea vilei omului de afaceri Stelică Mălăieşteanu. Aici au fost încărcate  zece cutii de carton, după care microbuzul a plecat spre Lugoj. De la sediul Lugomet, firmă care-i aparţine lui Bojin, a fost încărcat vin în maşina instituţiei de stat, care a plecat apoi spre capitală.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...