spot_img
21.4 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăAnalizeTinerii sârbi primesc 100 de euro de la stat, pensionarii 170 euro

Tinerii sârbi primesc 100 de euro de la stat, pensionarii 170 euro

-

Ministrul sârb al Finanțelor Siniša Mali a declarat că pentru ajutorul statului de 100 de euro s-au înregistrat în total 1.019.796 de tineri, cărora acești bani le vor fi achitați marți, miercuri și joi.

- Reclama -

Mali a apreciat că acest ajutor economic este pe deplin justificat, deoarece acești bani se reîntorc în cursurile economice, ceea ce a și fost intenția guvernului.

El a reamintit că pe 10 februarie tuturor pensionarilor le va fi achitat ajutorul de 20.000 de dinari (170 de euro).

”După doi ani de criză economică grea în toată lumea, țara noastră își arată forța, noi avem bani după cum vedeți și fiecare promisiune pe care am dat-o, am îndeplinit-o la zi și în dinar și așa vom continua”, a spus Mali și a subliniat că în ultimii doi ani a fost achitată suma de 8,7 miliarde de euro ca ajutor cetățenilor și economiei.

El a menționat că aproximativ 300.000 de tineri vor primi banii marți, miercuri alți 350.000, iar restul joi pentru nu a fi presiuni mari asupra băncilor și Trezoreriei, evidențiind că niciun indicator macroeconomic al Serbiei nu este amenințat, iar statul este pe deplin stabil și solvabil și dacă va fi nevoie vor fi ajutați din nou cei care au nevoie de ajutor.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...