spot_img
9.2 C
București
marți, aprilie 23, 2024
AcasăBasarabiaTimofti: Am discutat despre atragerea posturilor TV şi Radio din România în...

Timofti: Am discutat despre atragerea posturilor TV şi Radio din România în Moldova VIDEO: DECLARAȚIILE LUI IOHANNIS ȘI TIMOFTE

-

Preşedintele moldovean, Nicolae Timofti, a declarat, marţi, la Chişinău, că i-a spus omologului său, Klaus Iohannis că doreşte mai multe investiţii româneşti în Republica Moldova, inclusiv în domeniul audiovizual, transmite Mediafax.

“I-am spus că îmi doresc ca în Republica Moldova să vină mai multe investiţii româneşti în toate domeniile, inclusiv în audiovizual”, a declarat, marţi, preşedintele R. Moldova, Nicolae Timofti, la conferinţa de presă comună cu preşedintele român, Klaus Iohannis, aflat în vizită oficială la Chişinău.

- Advertisement -

Întrebat cum ar putea veni investitori români în audiovizual, având în vedere concurenţa neloială a televiziunilor ruse sprijinite deseori de Kremlin, preşedintele Nicolae Timofti a declarat: “Am spus că am discutat numai problema ca noi să găsim acele posibilităţi, căi ca să atragem posturile de televiziune, radio româneşti la noi în R. Moldova, să dăm posibilitatea să funcţioneze aşa cum funcţionează posturile de televiziune ruseşti”. Timofti a mai spus că trebuie creat “un spaţiu legal” pentru ca posturile din România să poată funcţiona în R. Moldova.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img