spot_img
25.5 C
București
miercuri, august 17, 2022
AcasăDezvaluiriTICĂLOȘII ÎN NUMELE ANTICORUPȚIEI/ Andrei Bădin după achitarea definitivă de către Înalta...

TICĂLOȘII ÎN NUMELE ANTICORUPȚIEI/ Andrei Bădin după achitarea definitivă de către Înalta Curte: Un infractor ghidat de unii a făcut un denunț. Nici un martor, niște interceptări falsificate, nici o probă. Cu toate acestea, un procuror a trimis cazul în instanță. Acum și procurorul și infractorul vor fi duși in instanță și vor plăti. Cu vârf și îndesat

-

Tarat ani de zile prin instante si supus de propagandisti unei operatiuni de compromitere, jurnalistul Andrei Bădin (foto) a invins DNA. Inalta Curte a dispus miercuri, 19 februarie 2020, achitarea definitiva a lui Andrei Badin pentru fabricata acuzatie de luare de mita, scrie Lumea Justiției.

- Reclama -

TICALOSII IN NUMELE ANTICORUPTIEI – Dupa o crunta inscenare in care a fost acuzat de luare de mita, jurnalistul Andrei Badin a primit achitare la Inalta Curte pe motiv de lipsa de probe: “Un cosmar care a durat aproape 6 ani s-a sfarsit… Vor plati. Cu varf si indesat”. Judecatorii Dan Enescu, Aida Popa si Simona Nenita au dispus achitarea definitiva a altor sase inculpati. Doi dintre ei au stat sase luni in arest preventiv, este titlul articolului din Lumea Justiției.

La scurt timp dupa pronuntarea deciziei Inaltei Curti, Andrei Bădin, de la B1 TV, a reactionat intr-o postare pe Facebook, acuzand ca a fost trimis in judecata fara probe si in baza unor interceptari falsificate. Jurnalistul a tinut sa precizeze ca procurorul care a facut dosarul va plati “cu varf si indesat”.

Iata postarea lui Andrei Bădin:

“C’est fini la comédie! Un cosmar care a durat aproape 6 ani s-a sfarsit: achitarea a venit si la Inalta Curte dupa cea din faza de fond. Un infractor ghidat de unii a facut un denunt. Nici un martor, niste interceptari falsificate, nici o proba. Cu toate acestea, un procuror a trimis cazul in instanta. Acum si procurorul si infractorul vor fi dusi in instanta si vor plati. Cu varf si indesat. Nu poti sa iti bati joc de viata unui om ca ai tu chef!”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...