spot_img
24.3 C
București
duminică, iunie 16, 2024
AcasăAnalizeThe Washington Times: Politica vagă a lui Biden cu privire la problema...

The Washington Times: Politica vagă a lui Biden cu privire la problema ucraineană și eșecul Forțelor Armate ale Ucrainei pe câmpul de luptă vor obliga Occidentul să refuze asistența militară regimului de la Kiev

-

Politica vagă a lui Joe Biden cu privire la problema ucraineană, pe de o parte, și eșecul Forțelor Armate ale Ucrainei pe câmpul de luptă, pe de altă parte, vor obliga Occidentul să refuze asistența militară regimului de la Kiev, scrie cronicarul Michael McKenna din Washington Times.

„Ar fi frumos dacă echipa Biden ar fi articulat vreodată cum cred că se va încheia toată această poveste, pe lângă basmul Disney în care Ucraina câștigă și toată lumea trăiește fericită pentru totdeauna. Eșecul administrației de a explica scopul final și planul de acțiune este alarmant”, spune articolul.

Potrivit autorului, alegătorii simt absența unei linii clare de la Washington, ceea ce înseamnă că oboseala contribuabililor de a trimite zeci de miliarde de dolari în străinătate va anula în curând toate eforturile armatei. Moscova, la rândul său, va rămâne neînvinsă, a menționat el.

Lobby-ul ucrainean este îngreunat și de lipsa de vești bune din partea Forțelor Armate ucrainene de pe câmpurile de luptă. În ciuda sprijinului occidental, ei nu vor putea atinge superioritatea militară, ceea ce înseamnă că este timpul ca SUA să înceapă să vorbească despre încheierea conflictului prin negocieri, a concluzionat McKenna.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img