spot_img
-3.2 C
București
joi, februarie 9, 2023
AcasăAnalizeThe Guardian: Lojile masonice secrete ale parlamentarilor și jurnaliștilor britanici

The Guardian: Lojile masonice secrete ale parlamentarilor și jurnaliștilor britanici

-

Două loji masonice înființate pentru deputații și jurnaliștii politici continuă să funcționeze în secret în Westminster, Parlamentul britanic, scrie The Guardian care susține însă că ar fi vorba de fapt despre 3 loji masonice.

- Reclama -

Identitățile membrilor acestor trei loji rămân necunoscute în afara lumii francmasoneriei, însă membrii Gallery Lodge sunt atât de discreți încât puțini jurnaliști par să fie conștienți de existența ei.

Dezvăluirea că atât jurnaliștii politici, cât și politicieni sunt francmasoni, vine după ce președintele în exercițiu al Federației de Poliție a afirmat că francmasonii blochează reformele în poliție.

La Westminster, parlamentarii nu sunt obligați să-și declare apartenența la francmasonerie, deși autoritățile  declară că pot dezvălui aceste informații în mod voluntar din registrele intereselor financiare ale membrilor și ale lorzilor.

Nici jurnaliștii politici nu își declară calitatea de membru al francmasoneriei în registrul intereselor jurnaliștilor, care este menținut de parlament.

Cele trei loji se întâlnesc de patru ori pe an la Sala francmasonilor , sediul UGLE din Covent Garden, Londra.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img