Vicepreşedintele PSD Doina Pană a declarat că Eugen Teodorovici a greşit din punct de vedere politic când a spus că nu ar trebui modificată OUG 114, pentru eliminarea taxei de 2% pentru companiile din energie, afirmaţie care l-a nemulţumit pe liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu, transmite Mediafax.

Întrebată, duminică la Antena 3, dacă este în pericolul poziţia lui Eugen Teodorovici la conducerea MFP, Doina Pană a afirmat că nu, însă ieşirea publică a acestuia a fost una nefericită.

„Nu, poziţia exclus. Domnul Teodorovici e un profesionist. Din punctul meu de vedere domnul Teodorovici a greşit politic. Din punctul meu de vedere a fost nefericită ieşirea dumnealui publică, până să fie tranşată situaţia. Au fost discuţii foarte multe chiar înainte de a se ieşi cu ordonanţă de urgenă. E o ordonanţă foarte bună şi se referă la taxa pe lăcomie. Taxa apare în momentul în care faci exces, faci abuz. Spectrul e foarte larg şi atunci există un speţă două unde poate fi făcută o ajustare. Se va stabili şi exact ce se întâmplă cu modificarea acestei taxe pe lăcomie. Ea nu dispare, ea rămâne, dar cu mici ajustări”, a explicat Pană.

Reacţia vicepreşedintelui PSD vine după ce Călin Popescu Tăriceanu l-a sfătuit pe ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici să îşi ţină părerile pentru el atunci când comentează în legătură cu Ministerul Energiei, fiindcă nu cunoaşte cum funcţionează ministerul care este condus de un liberal. Liderul ALDE a adăugat că a discutat cu premierul Viorica Dăncilă care i-a spus că taxa de 2% pentru companiile din energie i se pare că va avea efecte defavorabile.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?