spot_img
32.5 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăArmataTeleviziunea rusă după otrăvirea unui spion care lucra pentru serviciile secrete britanice:...

Televiziunea rusă după otrăvirea unui spion care lucra pentru serviciile secrete britanice: Nu alegeţi Anglia

-

Televiziunea de stat din Rusia a avertizat „trădătorii” şi criticii Kremlinului că nu ar trebui să se stabilească în Anglia din cauza riscului de a muri în condiţii misterioase, scrie The Guardian conform News.ro.

- Reclama -

Nu alegeţi Anglia ca să locuiţi acolo. Oricare ar fi motivele, dacă sunteţi un trădător profesionist al ţării sau doar vă detestaţi ţara în timpul liber, repet, nu contează, nu vă mutaţi în Anglia”, a spus prezentatorul Kirill Kleymenov în timpul unui program de ştiri de pe Canalul 1, televiziunea de stat a Rusiei.

„Ceva nu este în regulă acolo. Poate e climatul. Dar în ultimii ani au avut loc atâtea incidente ciudate cu rezultate grave. Oamenii sunt spânzuraţi, otrăviţi, mor în accidente cu elicopterul şi cad de la geam în cantităţi industriale”, a adăugat Kleymenov.

Avertizarea vine după ce fostul agent dublu Sergei Skripal şi fiica sa, Yulia, au fost otrăviţi cu o neurotoxină în Salisbury.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...