Telenovelă PNL în scandalul Oprea

0
1291
Vasile Blaga (S), co-presedintele PNL discuta cu Gabriel Oprea (S2), premierul interimar al Guvernului Romaniei in timpul receptiei organizate de Ambasada SUA cu ocazia Zilei Statelor Unite ale Americii, in Bucuresti, joi, 2 iulie 2015. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Partidul Național Liberal va solicita, luni, reluarea votului în Senat în cazul începerii urmăririi penale împotriva fostului vicepremier Gabriel Oprea.

„În situația dată, îi propunem lui Liviu Dragnea să aplice în cazul lui Gabriel Oprea aceeași măsură pe care a avut-o atunci când a reluat votul asupra ‘Legii defăimării’, anume să accepte reluarea votului”, se arată într-un comunicat transmis, joi, de PNL.

Vă rog mult, nu mai înghițiți imbecilitățile care vi se servesc în această perioadă despre cazul Oprea. Odată dat votul din Senat, Oprea nu mai poate fi urmărit penal în acest dosar, chiar dacă pleacă din Parlament. În cazul Laszlo Borbely DNA a redeschis dosarul și a mai cerut un vot pentru că avea probe noi. Votul nu poate fi reluat decât din serioase motive procedurale, nu pentru că PNL se preface că e supărat, comentează pe facebook jurnalistul Mircea Marian.

Senatorul PNL Tudor Barbu a recunoscut la B1 Tv că nu știe cum legal se poate relua votul în cazul Oprea.

Nu știu de ce s-a cerut reluarea votului, nu știu, a mai spus Barbu.