spot_img
36 C
București
marți, august 9, 2022
AcasăDezvaluiriTelefoanele murdare de la Târgu Mureș

Telefoanele murdare de la Târgu Mureș

-

Aflu cu surprindere că, în ultimul timp, târgumureşenii de etnie maghiară primesc telefoane prin care sunt acuzat că în anul 2016 aş fi…furat voturile electoratului. (Între noi, fie vorba, în anul 2016 nu figuram pe nicio listă electorală!!). Trecând peste astfel de găinării ireale, vă întreb pe dumneavoastră, oameni de bună-credinţă: de unde deţin persoanele care se ocupă de asemenea lucruri baza de date în care sunteţi incluşi şi dumneavoastră, cei care aţi fost apelaţi telefonic? De câte ori v-au mai sunat cei care astăzi susţin că vă reprezintă şi, mai ales, de unde ştiu cu atâta precizie că cei sunaţi (şi chiar intimidaţi dacă au o opinie diferită de a celorlalţi!) sunt cetăţeni de etnie maghiară?, afirmă pe facebook Claudiu Maior, candidat la Primăria Târhu Mureș din partea Pro România, cel mai bine plasat candidat român.

- Reclama -

Mai funcţionează protecţia datelor cu caracter personal?La momentul oportun, dumneavoastră veți trage concluziile de rigoare încât cei responsabili de astfel de chestii mărunte să nu insiste în minciună și în alte dăți, mai afirmă Maior.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...