spot_img
12.6 C
București
miercuri, octombrie 5, 2022
AcasăAnalizeTefeliștii, terorizați de facturi: JOCURILE FOAMEI

Tefeliștii, terorizați de facturi: JOCURILE FOAMEI

-

de Bogdan Tiberiu Iacob, preluare Inpolitics

Două evenimente în spațiul public, ambele implicînd stîlpi ai mișcării tefeliste, piețari cu ștate vechi la proteste, i-am numit pe Mihai Șora și Marius Manole. La unison, amîndoi se plîng pe rețelele sociale că le-au venit facturi gigantice la curent electric, între 6000 și 7500 de lei.

Se produce vînzoleală, se propune chiar scutirea lor de plată, Șora fiind etichetat drept un simbol al României și mai bătrîn ca ea etc.

Despre Manole, ce să spunem, după ce că artiștii sunt prigoniți de vremuri, mai sunt și terorizați de facturi. ”Mi-a venit factura de la Enel România. Eu cred că plătesc pentru Casa Poporului. 7000 kw. Mai să fie! Și nu e glumă”

Ce să vezi?
Cine se uită mai atent pe factura lui Manole, de el însuși postată pe net, vede că perioada de facturare acoperă 20 de luni(!!!). Adică vreo 375 de lei pe lună, rezonabil, am spune, departe de facturile Casei Poporului.

Cît despre Șora, vine un comunicat al Enel care spune că s-a emis pe numele lui o factură de regularizare care reflectă consumul real înregistrat în perioada octombrie 2020 – august 2022, când nu s-au putut efectua citiri de contor, din cauza lipsei de acces în locuință (unde este amplasat acesta).

Ne amintim cu toții că despre soții Șora s-a vehiculat că pandemia din 2020 i-a prins la Paris, unde au petrecut o lungă perioadă de timp la vreme de urgență/alertă.

Cineva rău intenționat, malițios, ar putea crede că cei doi intelectuali de prestigiu, ambii apropiați de o anume formațiune politică progresistă, USR, (care l-a vrut pe Manole ministru al Culturii anul trecut) au recurs la o înșelătorie publică de imagine pentru a obține… nu e clar ce.

Tefeliștii au început ”Jocurile foamei” – victimizare în bloc în raport cu guvernarea PNL/PSD – în perspectiva anului electoral 2024?

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...