spot_img
30.3 C
București
sâmbătă, august 13, 2022
AcasăCulturăTaxi lansează „Despre Nimic”

Taxi lansează „Despre Nimic”

-

De-a lungul timpului, trupa Taxi a reușit să puncteze prin versurile sincere și emoționante intensitate și originalitate. Prima melodie pe care trupa o lansează anul acesta este o piesă despre… Nimic. Single-ul „Despre nimic” este însoțit de un videoclip alb negru, în regia lui Mihai Avanu, care completează starea melodiei și accentuează prin simplitatea sa nimicurile de zi cu zi. Muzica și versurile sunt compuse de către Dan Teodorescu, solistul trupei, iar producția este realizată de către Roland Kiss, transmite Rador.

- Reclama -

„Ce-aş putea spune despre o piesă intitulată «Despre nimic»? Absolut nimic”, spune Dan Teodorescu.

Cu peste 20 de ani de activitate muzicală, trupa Taxi a surprins publicul cu numeroase hituri, mesaje sincere și inedite, cu videoclipuri emoționante, dar și savuroase, fie că e vorba despre viața socială și politică precum „Strada mea cu-n singur bec”, „Criogenia salvează România”, fie că este vorba despre piese de dragoste precum „Jumătatea mea”, „Cele două cuvinte”, „Ești iubibilă”, „Atât de trist” (alături de Delia) și „Supradoză de dor” (alături de Irina Rimes).

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...