spot_img
4.2 C
București
miercuri, noiembrie 29, 2023
AcasăSocialTavanul dintr-o școală s-a prăbușit în timpul cursurilor: O profesoară la spital,...

Tavanul dintr-o școală s-a prăbușit în timpul cursurilor: O profesoară la spital, 300 de elevi mutați

-

O profesoară de la Şcoala Gimnazială „Octavian Goga” din municipiul Deva a ajuns la spital, după ce o parte din tavanul unei clase s-a prăbuşit în timpul cursurilor. În urma incidentului, peste 300 de elevi au fost mutaţi într-o altă clădire, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean Scolar Hunedoara.

- Reclama -

Incidentul s-a petrecut la Colegiul Tehnic Energetic „Dragomir Hurmuzescu”, structura Şcoala Gimnazială „Octavian Goga” din municipiul Deva, care funcţionează în patru clădiri.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Hunedoara, Cristina Bauman, a declarat, miercuri, pentru News.ro că incidentul a avut loc marţi, în impul unei ore de curs.

 ”Ieri (marţi – n.r.), în jurul orei 12.30, în timpul unei ore de curs, a căzut o bucată de tencuială din tavanul clasei, peste doamna profesoară. Tencuiala s-a desprins de pe un diametru de aproximativ 1,5 metri, în faţa clasei, fără a afecta elevii, care au fost evacuaţi din sala de clasă şi au continuat programul şcolar într-o altă sală. Tot în cursul zilei de ieri, echipe mixte de la unitatea de învăţământ şi de la Primăria Deva au verificat clădirea care are o vechime de 40 de ani şi au constatat că aceasta necesită reparaţii capitale”, a declarat Cristina Bauman.
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img