spot_img
35 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăAnalizeTăriceanu: Împreună putem cîștiga alegerile prezidențiale

Tăriceanu: Împreună putem cîștiga alegerile prezidențiale

-

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, prezent duminică la şedinţa Consiliului Naţional al PSD, şi-a exprimat convingerea că cele două partide pot câştiga împreună alegerile prezidenţiale şi să îl învingă pe Klaus Iohannis.

- Reclama -

„Vreau să ştiţi că aveţi în ALDE un partener corect, un partener loial, cu care trebuie să ne propunem nu numai orizontul 2020, ci trebuie să mergem mai departe şi, aşa cum am discutat nu o dată în ultima perioadă cu colegul meu, Liviu, orizontul nostru trebuie să fie 2024, pentru că avem multe lucruri de făcut împreună şi, dacă nu vom face noi aceste lucruri, cine o să le facă? Cred că această întrebare nu mai merită răspuns pentru că vedem cine reprezintă astăzi Opoziţia în România. (…) Cred că împreună putem să câştigăm alegerile prezidenţiale şi să îl învingem pe Iohannis”, a declarat Tăriceanu.

În contextul în care România va prelua de la 1 ianuarie Preşedinţia Consiliului UE, Tăriceanu şi-a exprimat convingerea că ţara noastră „va face o figură frumoasă”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...