spot_img
21.1 C
București
joi, mai 26, 2022
AcasăhighlightTăriceanu împotriva mitingurilor PSD

Tăriceanu împotriva mitingurilor PSD

-

Președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, consideră că nu sunt necesare în acest moment mitinguri de susținere, dar a precizat că „lumea e liberă să protesteze”.

Întrebat dacă ALDE va participa la mitingurile organizate de PSD pe 9 decembrie, Tăriceanu a spus: „Nu știu cine organizează proteste, eu nu sunt încă informat, dar lumea e liberă să protesteze. Se întâmplă de atâta vreme. E în ultima vreme o anumită tendință de a muta disputele politice, lupta politică, din Parlament, care este forumul democratic, în stradă. (…) Nu știu, eu cred că nu e nevoie în acest moment de mitinguri de susținere”.

El a precizat, după ședința Biroului permanent al Senatului, că luni sau marți va avea loc „ședința săptămânală de coaliție”, în urma căreia va putea face mai multe comentarii.

„O să avem o ședință de coaliție și, probabil, voi afla mai multe și atunci voi putea să fac și alte comentarii”, a adăugat Tăriceanu.

Senatorul Claudiu Manda, lider al organizației PSD Dolj, estimează că la mitingul organizat pe 9 decembrie, la Craiova, vor fi prezente 30.000 de persoane.

„Din câte am înțeles, sunt foarte multe organizații județene care vor face (astfel de mitinguri — n.r.). (…) Pot să vă spun clar că noi la Dolj stabilisem inițial pentru ora 17,00, a rămas ora 15,00, ca să ne sincronizăm și cu alte organizații județene. La Dolj ne așteptăm să fie, probabil, în jur de 30.000 de oameni”, a precizat el, la Palatul Parlamentului.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...