spot_img
9.2 C
București
duminică, noiembrie 27, 2022
AcasămediuTăriceanu: Alina Gorghiu nu ajungea NIMIC fără Bogdan Olteanu

Tăriceanu: Alina Gorghiu nu ajungea NIMIC fără Bogdan Olteanu

-

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu a declarat, vineri, la Antena 3, că actualul copreşedinte al PNL, Alina Gorghiu, îşi datorează ascensiunea în partid ajutorului dat de către Bogdan Olteanu, Tăriceanu arătându-se deranjat de comentariile făcute de Gorghiu legate de dosarul fostului preşedinte al Camerei Deputaţilor întrucât ”lasă loc la bănuieli”, transmite news.ro.

- Reclama -

”Bogdan Olteanu a ajutat-o pe Alina Gorghiu să urce treptele în cariera politică, iar ea face comentarii sub demnitatea la care m-aş fi aşteptat. Fără ajutorul lui, nu ajungea nimic, nu ajungea în Parlament (…) Declaraţia ei lasă loc la bănuieli legate de Bogdan Olteanu”, a spus Călin Popescu-Tăriceanu, vizând comentariile făcute de copreşedinta PNL pe marginea scandalului de corupţie în care este implicat Olteanu.

Tăriceanu îi reproşează lui Gorghiu faptul că face consideraţii pe subiecte lipsite de relevanţă, precum este denunţul pe care Sorin Ovidiu Vîntu l-ar fi făcut împotriva viceguvernatorului BNR.

”Alina Gorghiu se ocupă de toate subiectele mărunte ce apar în fiecare zi, iar asta îmi dovedeşte că nu o să crească niciodată ca om politic. Noi discutăm acuzaţiile aduse un personaj de o factură mai mult decât îndoielnică. Când o să ajungem să vorbim şi despre problemele serioase ale României? Despre pensii, despre salarii sau despre gradul de absorbţie al României?”, a spus Tăriceanu.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img