spot_img
26.9 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăHunedoaraTârgu Mureș sub gunoaie: O afacere dubioasă cu hârburi via Deva

Târgu Mureș sub gunoaie: O afacere dubioasă cu hârburi via Deva

-

Nepriceperea noii administrații ascunsă sub declararea, pentru prima dată în istoria orașului, a stării de urgență sanitară. După ce luni de zile nu s-au ocupat de organizarea licitației în ceea ce privește desemnarea unui nou operator de salubritate, noua conducere pare că deja a ales firma care se va ocupa de colectarea deșeurilor din Târgu Mureș – o firmă din Deva – care nu ar avea performanța necesară din ce spun gurile rele, dar care, deja și-a instalat mașinile ruginite, parcă de muzeu în orașul nostru, și va curăța cică… zona de „șobolani”, afirma pe facebook consilierul local Claudiu Maior, cel care s-a clasat pe locul 2 la alegerile pentru funcția de primar în Târgu Mures.

- Reclama -

Bineînțeles că au existat contestații, lucru normal având în vedere situația dată, însă pentru a-și ascunde nepriceperea, vineri au declarat stare de urgență sanitară, în loc să aștepte soluționarea contestațiilor, dacă tot au amânat atâta timp procedura. Mai mult, operatorul actual își continuă treaba, însă doar pe baza comenzilor primite de la Primărie. Ce va fi, vom vedea, cert este că problema gunoaielor și nu numai, îi depășește pe cei din conducerea primăriei!, mai afirmă Maior.

Gurile rele zic ca au mers de mînuță cu privații de la Deva viceprimarul frecator de menta de la PNL, un antiliberal pur sînge ca toți peneliștii din CL, CJ, Guvern etc si seful ADP si le-au spus celor de la depozite ca masinile astea trebuie sa fie lasate sa parcheze in curte.Presupun ca le au parcat si privatii de la Deva nu platesc chirie nimic, desi spatiul se zice ca ar fi al municipalitatii. Dupa doar 2 zile de cind le-au adus aceste jafuri de masini “euro 666” noua gasca vesela convoaca o sedinta de indata prin care declara situatia de urgenta, deoarece ei trebuie neaparat sa dea salubritatea astora din Deva cu ale lor masini “performante”, niste afumatoare pe roți, a scris la rândul său pe facebook Dan Masca de la un partid local.

Primarul din Târgu Mureș este Soos Zoltan, un independent susținut de UDMR 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...