Țara arde și prefectul de Mehedinți se piaptănă

0
143

Țara arde și prefectul își repară postările. Între pandemia de coronavirus și problemele legate de zăpada căzută în Mehedinți, prefectul județului Cristinel Pavel găsește timp să se plângă pe facebook de faptul că postările sale nu mai ajung la toți prietenii din listă. Un mesaj de-a dreptul hilar a fost postat astăzi de către reprezentantul guvernului în teritoriu. Postarea a fost ștearsă de prefect  la câteva minute distanță, probabil după ce acesta a fost avertizat de penibilul situației, transmite postul de televiziune RTS Drobeta Turnu Severin.

RELATAREA RTS:

Bună, am reușit și eu! Mi-am reparat postările blocate….Ciudat sau nu, este declarația prefectului de Mehedinți, Cristinel Pavel, care este Reprezentantul guvernului în teritoriu și șeful comitetului pentru situații de urgență.

Acesta a postat astăzi un mesaj de-a dreptul hilar pe pagina sa de facebook, mesaj în care anunță că a găsit răspunsul la dilema legată de faptul că mulți dintre prieteni nu mai reacționează la postările sale, pentru că nu le văd. V-ați întreba, poate, dacă este o glumă? Ei, bine, nu,. Iar dovada este chiar mesajul pe care, la câteva minute distanță, prefectul l-a șers de pe facebook, sfătuit probabil de cineva despre penibilul situației.

Cu alte cuvinte când țara arde, baba se piaptănă sau, în cazul de față, prefectul din Mehedinți își repară postările pe facebook. Între nebunia creată de pandemia generată de COVID 19 și iarna dezlănțuită care a blocat drumuri în Mehedinți, iată că prefectul nostru găsește timp să se mai și relaxeze. O fi fost doar o scăpare, nu putem ști, însă postarea respectivă este dovada clară că are destul timp să stea pe facebook, deși nici în izolare nu este.

Cert este faptul că, în aceste momente, populația are nevoie de concentrare maximă tocmai din partea acestor autorități care ar trebui, mai mult ca niciodată, să își îndrepte toată atenția către cei care i-au pus în funcții.