spot_img
-1.8 C
București
sâmbătă, ianuarie 22, 2022
AcasăALEGERI 2020Talpeș-Balmeș se dă, din nou, cu capul de zid CONTROVERSA ZILEI DE...

Talpeș-Balmeș se dă, din nou, cu capul de zid CONTROVERSA ZILEI DE ANDREI BĂDIN

-

de Andrei Bădin

Duminică seară în emisiunea Ancăi Alexandrescu de la Realitatea Plus am fost invitat și martor la delirul unui personaj care a fost, din păcate, șeful spionajului extern, consilier prezidențial și șef al comunității de informații.

Prelins printre multe afaceri dubioase de-a lungul anilor, generalul Talpeș s-a lăudat cum l-ar fi șantajat pe premierul austriac cu sprijinul pentru primirea României în UE. Cu relațiile cu Helmut Kohl și alte lucruri pe care dacă le-ar fi știi cu adevărat niciodată un om serios nu le-ar povesti. Talpeș-Balmeș are însă un ego necuprins și se crede un trăgător de sfori.

I-am dus o carte cancelarului austriac și în aceeași zi și-a schimbat opinia despre primirea României în UE, a grăit Talpeș. Austriacul a făcut pe el într-o enunțare ilogică a lui Talpeș despre nu știu ce proprietăți austriece de acum 400 de ani care, de fapt, nu se știe unde se află și care nu au fost retrocedate către ei.

Ce a uitat să spună: afacerile Petrom și BCR și nu numai, cedate austriecilor.

Din păcate pentru domnia sa, omul de casă al generalului Ilie Ceaușescu este doar un povestitor. Unul foarte lăudăros și fără consistență. Că e globalist e alegerea domniei sale.

Domnul general Talpeș nici usturoi nu a mâncat și evident nici gura nu îi miroase. Talpeș-Balmeș vrea să joace ce nu știe. Un cartofor care joacă alba-neagră la cacealma. Nu la Viena, nici la București, ci probabil undeva la marginea Oborului, dar în Piață sunt negustori mai cinstiți ca el…

- Advertisment -

Must Read

China face o Lună artificială

0
Cercetători chinezi construiesc o "Lună artificială" în cadrul unui centru de cercetare pentru o serie de experimente în condiţii de gravitaţie redusă, bazate pe...