spot_img
24.6 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasăAnalizeSute de antivacciniști austrieci, nemți și elvețieni au emigrat în Paraguay unde...

Sute de antivacciniști austrieci, nemți și elvețieni au emigrat în Paraguay unde construiesc ”Paradisul Verde”: Refugiu în fața „tendințelor socialiste din economie și politică”și a „rețelelor 5G, a dârelor chimice (chemtrails), a mandatelor de vaccinare”

-

Sute de antivacciniști austrieci, nemți și elvețieni au emigrat în Paraguay, unde construiesc ”Paradisul Verde”. Numărul imigranților veniți în statul sud-american a crescut de la debutul pandemiei, spre îngrijorarea unor localnici, scrie The Guardian.

- Reclama -

O comunitate întinsă pe 1.600 de hectare, numită Paradisul Verde. Ea se construiește în Caazapá, una dintre cele mai sărace regiuni din Paraguay. 

Populația acestei comunități este formată în mare parte din imigranți germani, austrieci și elvețieni. Ea ar trebui să crească în timp de la 150 la 3.000 de oameni, potrivit planurilor.

Site-ul proiectului precizează că paradisul va oferi un refugiu în fața „tendințelor socialiste din economie și politică”. Dar și în fața „rețelelor 5G, a dârelor chimice (chemtrails), a mandatelor de vaccinare”.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...