spot_img
26 C
București
marți, august 9, 2022
AcasăDezvaluiriSusținător #Rezist și DNA, fost ofițer de Securitate, acuză CRIMA din Protocolul...

Susținător #Rezist și DNA, fost ofițer de Securitate, acuză CRIMA din Protocolul SRI

-

”Să protocolezi că poți intercepta video sau audio “pentru orice alte cauze, la aprobarea verbală a șefilor sau a înlocuitorilor la comandă” este crimă împotriva drepturilor omului. Criminalii care au scris și semnat așa ceva trebuie să răspundă până la CEDO” este de părere fostul ofițer DIE Silvian Ionescu, într-o postare pe Facebook despre procotolul SRI-Ministerul Public, desecretizat azi, scrie Inpolitics.

Silvian Ionescu este un susținător declarat al DNA și al prostelor #rezist.

”Indiferent cine sunt ei. Caz cu caz. Și să răspundă cumulat pentru fiecare crimă în parte. Știți bine că personal, acum 30 de ani am cunoscut mecanismele securității. Nu aveam acces la ele, decât rar, foarte rar. Au trecut ani, tehnica a evoluat. Dar să nu gândiți că vreodată securitatea a avut măcar în gând asemenea grozăvie! Erau șefi de mari unități pe care îi bănuiam că ar fi putut să acționeze așa, în cazurile lor, fără să dea socoteală, dar nu am avut niciodată o asemenea confirmare. Nu scuz în nici un fel trecutul. Prezentul însă depășește orice coșmar!!!” mai scrie fostul agent al Securității.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...