Supărare mare printre fanii USR: ”E exact ce lipsea USR București după cazul Roxana Wring”

0
118

Am văzut, plin de speranță, că domnul Andrușceac, cel care l-a înlăturat pe cel mai bătăios consilier USR de la sectorul 4, Guilhem Moulin, vrea să fie șeful USR București. Super. E exact ce lipsea USR București după cazul Roxana Wring, a scris pe facebook jurnalistul Mircea Marian, un fan cunoscut al USR.

Iertați-mi ironia, dar vă spun sincer că sunt îngrijorat și amărât. Nu susțin pe nimeni pe persoană fizică și nici vreun partid, dar cred că orașul acesta are nevoie de o schimbare radicală după Oprescu și Firea. O schimbare de filosofie, de abordare, nu doar o schimbare a persoanei/ partidului care gestionează miliardele de care dispune Bucureștiul. E orașul în care trăiesc.
Iar domnului Andrușceac i-am citit proiectele și, îmi pare rău, n-am nimic personal, dar e exact aceeași filosofie ca a actualului primar PSD, Băluță (cu care înțeleg că-și mai votează, în cruciș, propunerile. Alea corecte, bineînțeles). Așa cum unii au învățat la 10.11 (alții, nu…) alegătorii nu sunt totuna cu bula noastră de pe FB, unde susținem 100% pe X și-i luăm gâtul rapid ăluia de mârâie în front. Alegătorii se vor sătura să vadă că, în loc de proiecte, clare și ușor de înțeles, asistă la tot felul de îmbrânceli, cabale și micropuciuri între diverși pretendenți, unul mai inflexibil decât celălalt.
Ce se construiește, zilele astea, la USR București, va conta substanțial în bătălia pentru primărie. Iar doamna F. e alive and kicking, mai spune Marian.