spot_img
21.1 C
București
vineri, mai 27, 2022
AcasăALEGERI 2020”Sunteți născuți roboți, băi Barna. Guvernul știa de cel puțin o lună...

”Sunteți născuți roboți, băi Barna. Guvernul știa de cel puțin o lună că are nevoie de noi spații pentru Covid. De ce nu s-a organizat?”

-

”Dan Barna: Evacuarea spitalului în ore de seară și noapte nu are nimic plăcut sau lăudabil. Guvernanții nu au avut până acuma de unde învăța buna practică a evacuării de spitale ”Nici nu trebuia să învățați buna practică a evacuării de spitale. Trebuia să fiți doar puțin atinși de umanitate, să aveți un strop de compasiune și un munte de bun simț, băi, Barna. Dar voi nu aveți resurse pentru empatie. Sunteți născuți roboți, băi Barna, a scris jurnalista Narcisa Iorga pe facebook.

Guvernul trebuia să ofere medicilor din Spitalul Foișor o perioadă de pregătire, de 7-10 zile, să poată externa pacienții operați sau internați și să nu mai programeze alte internări. Este absolut justificată reacția lor de a se opune unei asemena decizii ad-hoc, care înțeleg că a fost însoțită și de istericalele lui Raed Arafat. Guvernul știa de cel puțin o lună că are nevoie de noi spații pentru Covid. De ce nu s-a organizat? În urmă cu două săptămâni au schimbat legislația astfel încât și medicii de alte specialități să poată trata pacienți Covid. De ce credeți că au făcut asta? Tocmai pentru a include alte spitale în zona Covid. De ce nu au făcut atunci o strategie de relocare? Este inadmisibil să decizi ca în câteva ore să evacuezi un spital. Este inuman. Nu există nicio scuză pentru ce au făcut azi-noapte. Niciuna!, mai afirmă Iorga.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...