spot_img
32.2 C
București
duminică, august 7, 2022
AcasăAnalizeSuedia anunță că pandemia s-a încheiat și a suspendat majoritatea centrelor de...

Suedia anunță că pandemia s-a încheiat și a suspendat majoritatea centrelor de testare

-

Suedia a renunţat miercuri la aproape toate restricţiile impuse pe fondul pandemiei de COVID-19 şi a suspendat majoritatea centrelor de testare, chiar dacă presiunile pe sistemul de sănătate au rămas destul de mari, iar unii specialişti fac apel la menţinerea restricţiilor pentru a eradica pandemia, transmite Reuters.

- Reclama -

Guvernul Suediei, care în timpul pandemiei a fost împotriva carantinării şi în favoarea unei abordări responsabile şi voluntare, a anunţat de săptămâna trecută că va ridica toate restricţiile, declarând că pandemia de COVID-19 s-a încheiat, mai ales că vaccinările şi varianta mai puţin severă Omicron au dus la o scădere radicală a numărului de cazuri de infecţie şi deces. „Aşa cum ştim, această pandemie pot spune că este încheiată. Pandemia nu s-a încheiat efectiv, dar, aşa cum o ştim în termeni de schimbări rapide şi restricţii, ea s-a încheiat”, a declarat miercuri ministrul suedez al sănătăţii, Lena Hallengren. Astfel, începând de miercuri restaurantele şi barurile pot rămâne deschise şi după ora 11 p.m., iar numărul de clienţi este din nou nelimitat. Au fost ridicate şi limitele impuse evenimentelor mari desfăşurate în interior şi a fost ridicată obligativitatea prezentării paşapoartelor de vaccinare.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...