spot_img
21.2 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăAnalizeSubiectul cu potențial exploziv în lupta pentru Putere în PNL

Subiectul cu potențial exploziv în lupta pentru Putere în PNL

-

Înlocuirea termenului ”sex” cu ”gen” în noile cărți de identitate reprezintă, potrivit fostului ministru al Educației Daniel Funeriu, „turnesolul ideologic al PNL”. 

- Reclama -

„Dacă guvernul va păstra „gen” în loc de „sex” înseamnă că PNL a decis să o ia pe calea progresismului și oamenii se vor întreba „de ce să votez PNL când am varianta originală a progresismului, USRPLUS?”. Politic PNL se va ridiculiza, cu leadershipul încercând să se dea ceea ce baza partidului nu este. Dacă guvernul va reveni și va decide că în CI trebuie să scrie „sex”, atunci e un semnal că PNL rămâne pe zona de centru-dreapta, mai în acord cu baza partidului.O chestiune care e, aparent, anodină, are un potențial exploziv în contextul luptei pentru putere în PNL. Mi-am luat popcorn și aștept să văd cum Orban va taxa Guvernul pentru asta”, a scris Daniel Funeriu pe Facebook.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...