spot_img
-1.4 C
București
sâmbătă, ianuarie 29, 2022
AcasăExterneSUA au refuzat să semneze declaraţia G7 privind schimbările climei şi dezvoltarea...

SUA au refuzat să semneze declaraţia G7 privind schimbările climei şi dezvoltarea durabilă

-

Statele Unite au refuza să semneze declaraţia G7 referitoare a schimbările climei şi planurile de devoltare durabilă, se arată într-un comunicat publicat luni de miniştrii Mediului din statele membre ale grupului, transmite Reuters conform News.ro.

Partea americană a explicat că nu va semna declaraţiile colegilor din Italia, Canada, Japonia, Franţa, Marea Britanie şi Germania, ”reflectând anunţurile recente privind retragerea şi oprirea imediată a implementării Acordului de la Paris şi a angajamentelor financiare asociate”, se arată în comunicat.

La începutul acestei luni, preşedintele american Donald Trump a anunţat că va retrage SUA din Acordul de la Paris referitor la schimbările climatice, afirmând că participarea ar submina economia, ar duce la pierderea unor locuri de muncă, ar slăbi suveranitatea naţională şi ar pune ţara într-un dezavantaj permanent faţă de alte state.

- Advertisment -

Must Read

Turcii vor să scoată bani din Dracula

0
Primarul localității Tokat din Turcia, Eyüp Eroğlu, a spus că în cadrul lucrărilor de restaurare a castelului Tokat, temnițele în care a fost ținut...

China face o Lună artificială