spot_img
26.6 C
București
marți, august 9, 2022
AcasăBasarabiaȘtefan Bănică nu vrea să concerteze la Chișinău în ziua protestului antiguvernamental

Ștefan Bănică nu vrea să concerteze la Chișinău în ziua protestului antiguvernamental

-

Ștefan Bănică a refuzat să vină la Chișinău în data de 6 septembrie, pentru a cânta la concertul ce urmează să aibă loc la Moldexpo, transmite Unimedia.Interpretul spune că în aceeaşi zi este organizată și o acțiune de protest împotriva guvernului.

- Reclama -

„Ne face mare plăcere, de fiecare dată, să cântăm la Chişinău pentru absolut toată lumea, dar pe data de 6 septembrie nu vom cânta la Moldexpo. Motivul e unul foarte clar: eu şi trupa mea, prin concertele noastre, promovăm doar muzică. Nu-mi doresc să apar într-un context care poate fi considerat controversat, ţinând cont de faptul că la Chişinău, pe data de 6 septembrie, vor avea loc două evenimente publice în acelaşi timp: un spectacol în aer liber şi o manifestaţie de protest”, a scris Bănică pe facebook.

Bănică spune că nu-și dorește să fie aplaudat de unii și, totodată, huiduit de alții.

„Nu-mi doresc, ca artist, să fiu pus în situaţia de a fi aplaudat de unii şi huiduit de alţii, iar asta pe fondul unor divergenţe social-politice. În rest, să ne auzim numai de bine! Sper să ne revedem în curând”, a scris Bănică.

 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...