spot_img
23.4 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasăDezvaluiriStatul Paralel, Coldea SRL şi PFA Kovesi: Colonelul Dragomir deschide o campanie...

Statul Paralel, Coldea SRL şi PFA Kovesi: Colonelul Dragomir deschide o campanie online

-

A venit timpul să punem capăt Statului Paralel și Securității 2.0, scrie pe blogul său fostul colonel SRI Daniel Dragomir. 

- Reclama -

POSTAREA LUI DANIEL DRAGOMIR:

Începând de mâine, voi face disponibile cele două secțiuni pe blogul dragomirdaniel.ro, dar și două pagini Facebook: Coldea SRL (blog și Facebook) și PFA Kovesi (blog și Facebook) .

Mi-am servit țara din anul 1997, de la 19 ani. Nu mă voi opri acum.

Este începutul unei campanii prin care orice cetățean român poate trimite spre blog documente, date și informații despre abuzurile Statului Paralel. Cele două platforme Facebook au menirea de a permite informarea online cu privire la dezvăluirile actuale și de a genera puncte de vedere ale publicului. Opinii pro și contra.

Doar prin dezbaterea publică și prin devoalarea mecanismelor subterane vom reuși să asigurăm triumful democrației în România și respectării ordinii constituționale.

Ne îndreptăm cu pași repezi spre 22 decembrie 2017, 28 de ani de la Revoluție.
Revoluția ce ne-a fost furată. Revoluția la care s-a strigat pentru libertate și democrație, nu pentru securitate și abuz.

A venit timpul să punem capăt Statului Paralel și Securității 2.0.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...