spot_img
26.9 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăActualitateStatul maghiar a achiziționat E.ON Áramszolgáltató Kft devenind singurul furnizor universal care livrează...

Statul maghiar a achiziționat E.ON Áramszolgáltató Kft devenind singurul furnizor universal care livrează energie electrică şi gaze consumatorilor din Ungaria

-

Grupul MVM este singurul furnizor universal care livrează energie electrică şi gaze consumatorilor din Ungaria, în special consumatorilor casnici, se arată în comunicatul MVM şi E.ON, remis, joi, agenţiei ungare de presă MTI.

- Reclama -

În document se arată că MVM a încheiat la sfârşitul lunii februarie un acord privind achiziţia furnizorului de energie electrică E.ON Áramszolgáltató Kft., care va continua să funcţioneze cu numele şi brandul obişnuit şi după încheierea tranzacţiei, facturile trimise clienţilor companiei rămân nemodificate.

Se subliniază faptul că clienţii nu au nimic de făcut, ei îşi pot rezolva problemele legate de furnizarea energiei electrice în modul obişnuit. Furnizorul lor universal de energie va rămâne E.ON Áramszolgáltató Kft., care de acum înainte face parte din grupul MVM.

Ca rezultat al unei munci de un deceniu, Grupul MVM, aflat în proprietatea statului ungar, s-a transformat într-o mare companie modernă, cu o prezenţă semnificativă în regiune. Grupul este prezent în toate segmentele lanţului valoric energetic, concentrându-se asupra furnizării energiei electrice şi a gazelor naturale clienţilor din Ungaria.

Grupul E.ON Hungária este de două decenii un jucător cheie pe piaţa energetică din Ungaria. În viitor, grupul se va concentra în Ungaria pe dezvoltarea şi exploatarea reţelelor de energie electrică şi de gaze naturale, precum şi pe comerţul cu energia, oferind, de asemenea, clienţilor săi din toată ţara soluţii energetice prin care aceştia vor putea deveni consumatori mai eficienţi şi mai conştienţi de mediu. Vânzarea societăţii E.ON Áramszolgáltató Kft. se încadrează în strategia de creştere a grupului internaţional E.ON şi a grupului E.ON Hungária.

Grupul MVM are o participaţie de 25% în Grupul E.ON Hungária. Acordul încheiat acum susţine strategia pe termen lung a celor două grupuri de companii şi contribuie la optimizarea portofoliilor acestora, se arată în comunicatul comun remis de MVM şi E.ON.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...