Stafia viceprimarului Timișoarei

0
818

In cv-ul lui Latcau Ruben, viceprimar municipiul Timisoara , din partea USR Plus ( https://www.primariatm.ro/conducere/ruben-lat%cc%a6ca%cc%86u/ ) nu apare data nasterii , adresa: str. , oras, tara.

La formare si pregatire , scrie:2008 – 2014: Facultatea de Inginerie Mecanică | Universitatea din Oradea. Nu stim daca a obtinut diploma de licenta pentru ca nu scrie acest lucru in cv.

Pe site-ul  facultatii din Oradea nu apare aceasta facultate.https://iemi.uoradea.ro/prezentare/prezentare-facultate.html, in schimb , scrie:

„1992 – Facultatea de Mecanică devine independentă și funcționează cu două catedre și pregătind studenți în următoarele specializări: Tehnologia Construcţiilor de Maşini, Mecanică Fină, Utilajul şi Tehnologia Sudurii şi Roboţi Industriali.

1993 – se schimbă denumirea facultății în Facultatea de Inginerie Managerială și Tehnologică (I.M.T.), prin HG 568/1993, având aceleași specializări,,

Ca urmare Latcau  nu este absolvent al Facultatii de Inginerie Mecanica sau nu stie denumirea corecta .

Durata studiilor este de 4 ani iar Latcau a studiat 6 ani. A  repetat 2 ani?

In cv nu apare tipul calificării/diploma obținută,  Domeniul studiat/aptitudini ocupaționale,  Nivelul de clasificare a formei de instruire/învățământ (https://lege5.ro/Gratuit/guydgmbr/hotararea-nr-1021-2004-pentru-aprobarea-modelului-comun-european-de-curriculum-vitae)

„Experienta Profesionala

iun. 2017 – oct. 2020: Team Leader | Continental
iun. 2014 – oct. 2017: Manager de Proiect Mecanic | Continental
feb. 2012 – mai 2014: Inginer de Design | Valiant TMR Ro
mar. 2008 – feb. 2012: Inginer proiectant | International Engineering and Technologies, Inc.,,

In perioada mar. 2008 – feb. 2012 nu putea sa profeseze ca si inginer proiectant deoarece la  formare si pregatire profesionala apare „2008 – 2014: Facultatea de Inginerie Mecanică | Universitatea din Oradea. ,,

Tot din acelasi motiv nu putea sa profeseze in perioada feb. 2012 – mai 2014: Inginer de Design.

La experienta profesionala nu apare in cv: Tipul activității sau sectorul de activitate, Funcția sau postul ocupat, Principalele activități și responsabilități

Daca e un bun profesionist de ce nu a postat cv-ul cf. HG nr.1021/2004

Nu apar in cv:

Limba maternă
Limbi Străine cunoscute(Enumerați limbile cunoscute și indicați nivelul: excelent, bine, satisfăcător)
*) abilitatea de a citi
*) abilitatea de a scrie
*) abilitatea de a vorbi
Aptitudini și competențe artistice(Descrieți aceste aptitudini și indicați contextul în care le-ați dobândit)
Muzică, desen, pictură, literatură, etc.
Aptitudini și competențe sociale(Descrieți aceste aptitudini și indicați contextul în care le-ați dobândit)
Locuiți și munciți cu alte persoane, într-un mediu multicultural, ocupați o poziție în care comunicarea este importantă sau desfășurați o activitate în care munca de echipă este esențială. (de exemplu cultură, sport, etc.)
Aptitudini și competențe organizatorice(Descrieți aceste aptitudini și indicați în ce context le-ați dobândit)
De exemplu coordonați sau conduceți activitatea altor persoane, proiecte și gestionați bugete; la locul de muncă, în acțiuni voluntare (de exemplu în domenii culturale sau sportive) sau la domiciliu.
Aptitudini și competențe tehnice (utilizare calculator, anumite tipuri de echipamente, mașini, etc.)(Descrieți aceste aptitudini și indicați în ce context le-ați dobândit)
Permis de conducere
Alte aptitudini și competențe(Descrieți aceste aptitudini și indicați în ce context le-ați dobândit)
Competențe care nu au mai fost menționate anterior
INFORMAȚII SUPLIMENTARE(Indicați alte informații utile și care nu au fost menționate, de exemplu persoane de contact, referințe, etc.)