spot_img
31.1 C
București
marți, iulie 23, 2024
AcasăDezvaluiri#SRIgate/Alina Bica, noi DEZVĂLURI EXPLOZIVE despre Florian Coldea și Kovesi

#SRIgate/Alina Bica, noi DEZVĂLURI EXPLOZIVE despre Florian Coldea și Kovesi

-

Fostul șef al DIICOT, Alina Bica, a declarat miercuri seară la B1 Tv că prim adjunctul directorului SRI, generalul Florian Coldea, a intervenit la ea direct în dosarul Ovidiu Tender și că acesta s-a mai implicat și în alte dosare, iar aceasta era o practică în Parchetul General din perioda când acesta era condus de Laura Codruța Kovesi, actualul șef al DNA.

- Reclama -

bica4Coldea m-a presat în cazul dosarului lui Ovidiu Tender, a susținut Bica.

- Advertisement -

bica3Am obosit să plătesc pentru procedurile patronate de Kovesi. a mai afirmat ea.

Mi-a spus că dacă merg pe drumul ăsta nu o să sfârșesc bine și mi-a arătat un document clasificat despre Tender și că acesta ar fi un pion important al statului român pe o anumită situație geopolitică, a precizat fostul șef al DIICOT.

- Advertisement -

coldeaColdea nu se uită în ochii oamenilor când le spune ceva, a descris scena Alina Bica.

CITIȚI ȘI:HALUCINANT: Alina Bica a fost condamnată la 4 ani de închisoare pentru că ar fi „favorizat un făptuitor” pe care l-a dus în închisoare pentru 13 ani

Coldea mi-a spus că vinovăția dlui Tender poate nu e așa de mare și că poate sunt lipsită de experiență și am greșit, a susținut Bica, care a realizat dosarul în baza căruia a fost condamnat omul de afaceri la 13 de ani de închisoare.

bicaColdea mi-a cerut să fiu mai flexibilă, să îl las pe Tender să își demonstreaze nevinovăția, a mai susținut Bica.

CITIȚI ȘI:Alina Bica, dezvăluiri explozive despre SRI

Am mai avut discuții cu Florian Coldea și despre alte dosare. Asta era procedura în Parchetul General, se făceau dosare cu ofițerii de informații, a spus fostul șef al DIICOT.

CITIȚI ȘI:Alina Bica, dezvăluiri explozive în Euroreporter

Alina Bica a mai spus că Florian Coldea i-a prezentat un document clasificat despre Ovidiu Tender, dar că nu poate da relații despre ce scria în acel act deoarece este secret de stat.

UPDATE, CITIȚI ȘI:Băsescu CONFIRMĂ dezvăluirile Alinei Bica despre SRI: Merg martor

Omul ăsta reprezintă niste lucruri, nu trebuie să îl scoatem din joc pe Tender, susține Bica că i-ar fi spus Coldea.

kcoldeaBica a spus că după intervenția lui Florian Coldea a scris un referat despre cazul Tender în care afirma că ar accepta o condamnare cu suspendare a acestuia, document pe care l-ar fi înregistrat oficial și trimis prim adjunctului directorului SRI, dar că acesta NU a fost prezentat în instanță la procesul lui Tender.

bica7Coldea și ceilalți mi-au furat viața, nu o geantă, mie nu îmi e frică de pușcăria lor, puteau să îmi dea 20 de ani de închisoare, am obosit să plătesc pentru procedurile patronate de Kovesi, a mai susținut Bica.

bica6Sunt sigură că Kovesi nu a câștigat partida, a mai spus Bica.

Alina Bica a fost condamnată în primă instanță la 4 ani de închisoare cu executare pentru favorizarea lui Ovidiu Tender.

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img