spot_img
13.5 C
București
marți, martie 5, 2024
AcasăDezvaluiriSRI-ișți în rezervă își oferă sprijinul pentru Hellvig: NU VĂ SFIIȚI, boșii...

SRI-ișți în rezervă își oferă sprijinul pentru Hellvig: NU VĂ SFIIȚI, boșii din SRI vă ascund informații

-

Bosii din SRI ii ascund lui Hellvig informatii, inclusiv acte semnate, planuri de cooperare și au dat ordin magistratilor acoperiți si colaboratori sa sustina la fel. Doamne fereste sa reușească să șteargă si urmele asa cum si-au propus. Domnule Hellvig mergeți mai departe cu acțiunile dvs de aducere în legalitate atât a SRI cat si a instituțiilor din Justitie si nu va sfiiti sa aduceți lângă dvs, daca credeti ca e nevoie, chiar ofițeri în rezerva, maziliti de gruparea Coldea, susține într-un text publicat pe Incisiv de Prahova un fost ofițer SRi, Adrian Radu (foto).

- Advertisement -

Incisiv de Prahova este o publicație susținută și de mai mulți foști ofițeri SRI din Prahova. 

Răspunzând întrebărilor jurnaliștilor referitoare la fotografia „lansata”, cea cu Dragnea si Maior, Ponta „a scăpat” pasarica: Dragnea a avut si inca are legături strânse cu unii dintre cei pe care i-a nominalizat ca fiind exponenții statului paralel, referind în special la Codlea si Kovesi. Ori daca cu Kovesi, Dragnea desi a avut legături strânse acum nu mai are, în prezent, rezultă cu evidenta ca Victor Ponta făcea referire la Coldea.Ne exprimăm îngrijorarea în fața confirmării oferite de Ponta a ceea ce noi semnalam de ceva timp: anume ca sfătuitor de taină pentru Liviu Dragnea este nimeni altul decât Florian Coldea. Aceasta cu atât mai mult cu cât ne-au parvenit informatii ca sefii din SRI care regreta vremea lui Coldea si obedienți acestuia il faulteaza pe directorul Hellvig in încercarea acestuia de a reforma serviciul!, mai susține Radu.

- Advertisement -

Radu este acuzat într-un dosar penal.

UPDATE: într-o precizare transmisă FLUX 24, Adrian Radu susține că pretinsul său denunțător și-ar fi retras în instanță declarația și că ar fi fost șantajat de celebrul procuror Mircea Negulescu alias Portocală. 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img