spot_img
28 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăSpecialSRI încearcă să îngroape scandalul #HexiPharma cu un fost consilier prezidențial

SRI încearcă să îngroape scandalul #HexiPharma cu un fost consilier prezidențial

-

Hexi Pharma nu e o problema de securitate naţionala, este un caz mic, a susţinut la B1 fostul consilier prezidenţial Iulian Fota, acuzat în media și de fostul său șef, Traian Băsescu, că ar fi omul SRI.

- Reclama -

Acesta s-a arătat indignat de informaţiile apărute în presă potrivit cărora compania aflată în centrul scandalului dezinfectanţilor diluaţi îşi are birourile în blocul SRI. Firma lui Condrea nu are nicio legătură cu serviciul român de informaţii, a răbufnit Fota, potrivit B1 TV.

„Nu exista nicio legatură între firma dezinfectanților diluați si SRI” susține sus și tare Fota. Orice altă informaţie apărută în presă care susţine contrariul îl intrigă pe fostul consilier pe probleme de securitate. De altfel, problema Hexi Pharma nici măcar nu este una de securitate naţională, subliniază fostul consilier.

O pledoarie înfocată, aşadar, pentru a spăla imaginea serviciului de informaţii la ale carui evenimente Iulian Fota a fost în repetate rânduri prezent. Unul dintre acestea, a fost chiar Ceremonia de decorare a Drapelului de luptă al Brigăzii Antiteroriste din noiembrie 2014, unde Fota a fost invitat alaturi de Gheorghe Angelescu, atunci consilier de stat în cadrul Administraţiei Prezidenţiale, mai spune B1.

Critici dure la adresa lui Fota au venit in urma cu cateva luni si din partea liderului PMP Traian Băsescu. El l-a acuzat pe fostul său consilier prezidențial pe probleme de securitate că face jocul serviciilor secrete.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...