spot_img
24.1 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăJustitieSRI a demarat procedura de desecretizare a protocolului cu Înalta Curte

SRI a demarat procedura de desecretizare a protocolului cu Înalta Curte

-

Directorul SRI, Eduard Hellvig, a demarat procedura de desecretizare a protocolului de cooperare dintre Serviciul Român de Informaţii (SRI), Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), semnat în anul 2009, anunţă Serviciul.

- Reclama -

„Directorul Serviciului Român de Informaţii, domnul Eduard Hellvig, a demarat procedura de desecretizare a protocolului de cooperare dintre Serviciul Român de Informaţii, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, semnat în anul 2009”, se arată într-un comunicat de presă al SRI, postat pe site-ul instituţiei.

SRI anunţă că a trimis joi documentele pentru a fi consultate şi validate de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

La finalul lunii aprilie, preşedintele ÎCCJ, Cristina Tarcea, declara că a cerut deja aviz pentru declasificarea protocolului atât la Parchetul General, cât şi la SRI.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...