spot_img
31.9 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăhighlightSponsorul lui Sorin Oprescu în atenţia DNA

Sponsorul lui Sorin Oprescu în atenţia DNA

-

Una din firmele cercetate în dosarul CNANDR de către DNA este firma Eurospeed din Șcheia, judeţul Suceava. De altfel, procurorii au făcut deja percheziţii la această firmă. La prima vedere aţi spune că este o firmă mică, neimportantă din fundul Sucevei. Nici vorbă. Firma aparţine unui domn numit Dan Pavăl, un personaj care apare oficial ca sponsor al PSD, dar şi al lui Sorin Oprescu.

- Reclama -

În cursul anului 2009, Pavăl a donat pentru campania prezidenţială a lui Sorin Oprescu 350.000 de lei, sumă la care se mai adaugă încă 80.000 de lei viraţi tot pentru Sorin Oprescu la campania pentru alegerile de la Primăria Bucureştiului, scria ziarul ieşean 7 est. Ulterior, conform revistei Kamikaze, a câştigat comenzi la Primăria Bucureşti de 1,8 milioane de lei, într-un singur an, câştigând selecţii de oferte în care a fost singurul ofertant.

Ziariştii de la 7est susţin, de asemenea, că patronul Eurospeed a mai făcut donaţii consistente candidaţilor PSD din Suceava.De altfel, firma Eurospeed are afaceri importante şi cu Primăria Suceava, dar şi cu Regia Autonomă Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava.

 

 

 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...