spot_img
6.5 C
București
vineri, februarie 3, 2023
AcasăMehedințiSpitalul Județean din Drobeta Turnu Severin va reduce riscul de infecții nesocomiate...

Spitalul Județean din Drobeta Turnu Severin va reduce riscul de infecții nesocomiate printr-un proiect prin PNRR

-

În cadrul ședinței ordinare a lunii noiembrie care s-a desfășurat marți, au fost aprobate mai multe proiecte de hotărâre, cel mai important fiind proiectul “Dotarea Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin cu echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale”, aprobarea cheltuielilor legate de proiect și asigurarea sustenabilității serviciului medical.

- Reclama -

“Cererea de finanțare va fi depusă de Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență – Sănătate și reziliență instituțională, cu o valoare de aproximativ 34 milioane lei.

În cadrul proiectului se vor achiziționa peste 100 articole constând în aparatură medicală și mobilier care vor contribui la creșterea actului medical și a condițiilor igienico-sanitare.

Sunt demersuri care trebuie făcute pentru a achiziționa cu fonduri europene echipamentele și materialele care vor completa investițiile ce se derulează în această perioadă în infrastructura de sănătate pentru un act medical de calitate în cadrul Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img