spot_img
0.7 C
București
sâmbătă, februarie 4, 2023
AcasăControversa Zilei de Andrei BădinSpionul din legile Securității și cafteala din budoarele doldora de bani ale...

Spionul din legile Securității și cafteala din budoarele doldora de bani ale Serviciilor CONTROVERSA ZILEI DE ANDREI BĂDIN

-

de Andrei Bădin

- Reclama -

Scos din weekendul permanent în care trăiește, președintele Klaus Iohannis s-a răstit la cel care,„știm noi cine”, a transmis drafturile legilor securității în media. Nu a spus cine, dar acces la documentele respective au cei din servicii, plus cei de la vârful ministerelor de forță (Apărare și Interne). Pe domnul Bode nu îl pot bănui, dar mai este unul, partener de șprițuri în casele conspirative ale SRI, intim al vacanțelor scumpe ale generalului Florian Coldea plătite de fugarul Sebi din contractele binecuvântate din Pădure.

De fapt avem de-a face cu bătălia dură pentru Putere în budoarele serviciilor care se duce întotdeauna înainte de instaurarea noului Stăpân. Succesiunea întotdeauna duce la războaie pe față și, mai ales, în culise. Retrăim la o altă scară bineînțeles momentul 2013-2014 când zăngăneau cătușele și domnul amintit mai sus cânta „La Chilia în Port”, varianta Statul de Drept, cu Prea Curata Doamnă Koveși care își admira gențile Louis Vuitton făcute cadou de Elena și combinatorul Cocoș pe care apoi fiind foarte „recunoscătoare” i-a legat.

Și „filiera media” de atunci este cea de acum: tot băieții și fetele de pe canapeaua înstelatului Coldea și din solda „fermecătoarei” Anaconda, care brusc au „descoperit” Statul Paralel care pe vremuri le plătea solde consistente…

Se joacă cu dosarele și pistoalele pe masă. Bani, afaceri, România… Și încă un prizonier la Cotroceni pentru 10 ani, care evident va fi „cel mai informat din țară” și la final va fi curățat ca și precedenții.

„Patria a priori!”. Popcorn și Coca Cola, va fi un thriller sângeros! Ca în orice război între mafioți!

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img