spot_img
-0.8 C
București
miercuri, februarie 1, 2023
AcasăAnalizeSpion militar american: De partea cui este timpul în războiul din Ucraina

Spion militar american: De partea cui este timpul în războiul din Ucraina

-

Timpul este de partea Rusiei: până când un alt lot din echipamentele militare promise va putea fi livrat la Kiev, Ucraina va începe deja să fie înfrântă, a declarat Scott Ritter, ofițer de informații retras al Corpului de Marină al SUA, într- un interviu acordat canalului YouTube Judging Freedom.

- Reclama -

„Din păcate pentru Ucraina și restul (țările occidentale. – n.red.), Rusia nu trebuie să aștepte. <…> Moscova va fi pregătită de luptă înainte ca măcar unele dintre armele promise să treacă de la faza de prezentare PowerPoint la implementare în Ucraina”, a spus el.

Ritter a subliniat, de asemenea, procesul dificil de transfer al echipamentelor NATO către Forțele Armate ale Ucrainei, care poate deveni cu ușurință o țintă pentru forțele armate ruse în timpul transportului.

„Acum, toate aceste echipamente sunt într-un depozit, așa că înainte de a ajunge în Ucraina, trebuie să fie scoase de acolo, puse în stare de funcționare, apoi expediate, iar apoi ucrainenii sunt instruiți despre cum să-le folosească și vor apărea pe câmpul de luptă în mai sau iunie”, a rezumat el.

Anterior, Casa Albă a anunțat că intenționează să furnizeze autorităților de la Kiev vehicule de luptă ale infanteriei Bradley și vehicule de luptă ale infanteriei germane- Marder și o baterie suplimentară de sisteme de rachete antiaeriene Patriot. 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img