spot_img
16.2 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasăAnalizeSpion american în domeniul geospațial: Am obținut nave spațiale extraterestre

Spion american în domeniul geospațial: Am obținut nave spațiale extraterestre

-

Autoritățile americane au reușit să obțină nave spațiale extraterestre ca parte a unui program militar secret, a declarat un fost spion care a lucrat în acest program.

- Reclama -

Este vorba de un fost angajat al Agenției Naționale de Recunoaștere Geospațială și veteran al Forțelor Aeriene David Grasch.

„Acestea sunt vehicule tehnice de origine extraterestră – numiți-le nave spațiale dacă doriți – vehicule de origine exotică extraterestră care fie au aterizat, fie s-au prăbușit”, a spus el.

Potrivit fostului ofițer de informații, i s-au încredințat „unele dintre cele mai bine păstrate secrete ale guvernului”. El susține că autoritățile americane au restaurat nave extraterestre de zeci de ani.

Dar Grasch a refuzat să ofere o dovadă din motive de securitate națională.

David Charles Grusch, în vârstă de 36 de ani, fost ofițer de luptă decorat în Afganistan, este un veteran al Agenției Naționale de Informații Geospațiale (NGA) și al Biroului Național de Recunoaștere (NRO). El a fost reprezentantul biroului de recunoaștere în cadrul Grupului de lucru pentru fenomene aeriene neidentificate în perioada 2019-2021. De la sfârșitul anului 2021 până în iulie 2022, a fost co-liderul NGA pentru analiza UAP și reprezentantul acestuia în cadrul grupului operativ.

Grupul operativ a fost înființat pentru a investiga ceea ce odată se numea „obiecte zburătoare neidentificate”, sau OZN-uri, iar acum se numește oficial „fenomene anormale neidentificate”, sau UAP. Grupul operativ a fost condus de Departamentul Marinei sub conducerea Biroului Subsecretarului Apărării pentru Informații și Securitate.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img