spot_img
1.8 C
București
vineri, decembrie 8, 2023
AcasăAnalizeSOV: Puterea de cumpărare a ta și a alor tăi se va...

SOV: Puterea de cumpărare a ta și a alor tăi se va duce dracu. Vor fi mișcări sociale și în această țară, dar mult mai grav e în vest

-

„Voi începe cu inflația. S-a anunțat că avem o inflație de 13%. Eu v-am spus că inflația va ajunge la 30 – 40%. Inflație înseamnă atunci când cantitatea de bani aflate în circulație într-o piață e mult mai mare decât totalul mărfurilor și serviciilor. Noi nu producem mai nimic. Importuri… urmarea războiului, a situației din Shanghai, urmarea faptului că portul Constanța e blocat, ca urmare a unei generozități cretine a lui Ciolacu și Cîțu. Nu vor mai intra mărfuri sau vor intra din ce în ce mai puține” susține Sorin Ovidiu Vîntu într-o postare video pe Facebook.

„De aceea inflația va crește din ce în ce mai mult. Eu am spus că va fi 30-40% anul viitor. Cred că am fost optimist. Cred că vom atinge chiar de anul acesta. Puterea de cumpărare a ta și a alor tăi se va duce dracu. Vor fi mișcări sociale și în această țară, dar mult mai grav e în vest, unde industria e uriașă. Acolo vom asista la revolte stradale, haos”, mai spune Vîntu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img