Nu voi participa la dezbaterea de marți. Domnule Iohannis, vă mulțumesc pentru invitația de a participa la dezbaterea pe care ați decis s-o organizați în ziua de marți și unde ați invitat probabil pe cei mai de seamă “gândirișiti” ai neamului. În ciuda faptului că sunt extrem de onorat atât de invitație cât și de selecta companie, din motive stricit obiective mă văd obligat să declin această invitație. Pentru a vă pansa totuși cât de cât rana profundă pe care vă va provoca-o acest refuz, voi trimite în schimbul prezenței mele câteva dintre temele pe care le-aș fi abordat dacă aș fi fost prezent, teme pe care le consider adecvate unei dezbateri pentru cea mai înaltă funcție în stat, a scris din închisoare pe facebook Sorin Ovidiu Vîntu.

CE MAI AFIRMĂ SOV:

1. Aveți un proiect politic pentru România? dacă da, vă rog să dezvoltați subiectul. Dacă nu, nu.
2. Aveți un proiect economic pentru România? Dacă da, vă rog să spuneți concret care este acela. Dacă nu, nu.
3. Aveți un proiect social pentru România? Dacă da, vă rog să-l descrieți. Dacă nu, nu.
4. Care va fi tipul de raporturi politice și economice cu Rusia, China, Franța, Germania, Ungaria?
5. Sunteți convins că în cazul unui conflict în care România ar fi implicată, NATO ar activa art. 5?
6. Concentrând toata puterea imediat dupa alegeri, vă veți da demisia dacă în următorii 2 ani România nu va fi primită în Schengen și fără vize în America?

Am certitudinea, d-le Iohannis că nu veți consuma acestă dezbatere cu teme mai prejos decât cele pe care vi le-am propus eu. Ele presun viziune, intelgiență și cunoaștere, atribute pe care sunt convins că le aveți cu asupra de măsură și ar fi păcat să vi le consumați în continuare pentru a vă lupta cât-i ziua și noaptea de lungă cu PSD și „nevredinca” lui căpetenie. Închei prin a vă felicita pentru înțelepciunea de a nu fi acceptat confruntarea cu o femelă aflată cu mult sub tot ceea ce sunteți dvs. Exista riscul ca în timpul confruntării, Marghioala s-o ia pe miriște și să vă agreseze fizic. O scatoalcă primită în timpul dezbaterii ar fi dat urât în fața electoratului.

Văzând aceasta decize, mi-am dat în sfârșit sema cât de necesar sunteți în fruntea acestei țări.

Cu cea mai adâncă lipsă de prețuire, vă urez viață lungă și prosperă, domnule Iohannis.

P.S chestia cu invitația a fost o glumă. Temele, nu.

Două loaze

Joi seară am urmărit și interviul pe care domnul Gâdea i l-a luat doamnei Dâncilă. În urma interviului a reieșit că distinsa doamnă poate fi o excelentă bonă. Este o mămăică de treabă, cu dragoste de Dumnezeu, români și copii. N-am ințeles de ce candidează la presedinție. Sigur are dumneaei un motiv, doar că a uitat să ni-l spună și nouă. Cât despre eventualele proiecte, detaliate până la faza de execuție, s-a considerat că ar fi jenant și nepolitcos ca unui candidat la președinție să-i fie puse astfel de întrebări, când este evident că niciunul n-ar fi capabil să dea răspuns.

Probabil că tipul de interviu pe care l-am văzut, este singurul posibil când două loaze ajung în finală pentru ocuparea celei mai înalte funcții în stat.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?