spot_img
0.9 C
București
vineri, decembrie 2, 2022
AcasămediuSOV, face dezvaluiri despre Florian Coldea: Prostii nu realizeaza

SOV, face dezvaluiri despre Florian Coldea: Prostii nu realizeaza

-

Sorin Ovidiu Vantu afirma pe blogul sau ca prim adjunctul directorului SRI, Florian Coldea, s-ar afla pe faras, adica urmeaza sa fie dat afara. 

- Reclama -

SOV afirma:

O adunatura de derbedei, grupata in partide politice, cu un servilism dezgustator la adresa americanilor, a obtinut de la acestia dreptul de a jefui pe rupte fara sa-si dea seama ca in timpul asta Coldea si Maior le faceau dosare penale pentru fiecare furaciune la ordinul acelorasi baieti. Asa se face ca, tremurand de spaima puscariei si a confiscarii rodului talhariilor lor, au cedat bogatiile si suveranitatea “tarisoarei noastre” fara sa clipeasca. Zi de zi ii vedem pe “marii politicieni” din Romania facand coada la usa lui Coldea, cersindu-i favoarea de a bea o cafea impreuna in speranta de a obtine bunavointa acestuia. Prostii nu realizeaza faptul ca dupa dezvaluirile celor doua Femei, Udrea si Bica, el insusi este pe faras, manevrele cu Tender si Ghita neputand sa prosteasca pe nimeni. Ele fac parte dintr-un joc personal in care a folosit resursele institutiei, nu ca urmare a strategiei impuse de stapanii lui. Tentativa de stergere a urmelor a fost facuta cu atata stangacie incat toti si-au dat seama de nivelul precar al profesionalismului si onestitatii acestuia. Trucul acela cu:
“– Intai iti dau maxim de puscarie, apoi te albesc cu acoperitii mei din presa pentru a netezi calea unei decizii favorabile in rejudecarea cauzei.” (cazul Tender)
sau
„– Parchetul iti pune sechestru si instanta ti-l ridica.” (cazul Ghita)
arata ca d-nul Coldea datoreaza celor doi atat de multe incat, din disperare, recurge la aceste manevre jenant de simpliste chiar si pentru un absolvent de liceu.

Majoritatea zdrobitoare a generatiei mele, dupa ce a reusit sa strice aproape in totalitate generatia care a venit din urma, mandra nevoie mare ca a cunoscut la viata ei atat comunismul, cat si capitalismul, s-a retras intr-o lume a ei care nu mai are nicio legatura cu realitatea. De la inaltimea patetica a varstei pe care o au, membrii ei continua sa propovaduiasca valori in care nu au crezut sau pe care nu le-au inteles vreodata, valori care oricum au un impact minor asupra tinerei generatii. Si asta nu din cauza lipsei lor de perenitate, ci din pricina celor care le rostesc. Dispretul tinerei generatii pentru generatia mea este total si indreptatit, sustine Vantu.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img